innovatiivisuutta

Vaikka muutokset eivät tapahdukaan yhdessä yössä niin ihmisten jotka ovat tietoisia maapallolla tasavertaisina vaikuttavasta hyvin innovatiivisesta kultaisesta energiasta ja tasapainoa, rakkaus-älyä ja vastuuta korostavasta kristallienergiasta on helppo seurata maapallolla tapahtuvaa kehitystä. Koska uusien innovaatioiden ei anneta syntyä tilanteissa joissa kehittämiseen liittyy vallan, huomion tai taloudellisen edun saavuttaminen niin tulemmekin näkemään paljon innovaatioita jotka hyödyttävät koko ihmiskuntaa ja kokonaisuutta. <3.

Mun koti on täällä

Elämä ei ole koulu eikä lahja, se on valinta. Monet kaukana kosmoksesta ihmiskehoon syntyneet ovat ehkä pitkään tunteneet että elämä maanpäällä on ollut kuin kidutusta koska heidän on ollut yksinkertaisesti mahdotonta ilmaista ulkoisesti sisäistä totuuttaan. Vasta vuoden 2012 jälkeen ja tulevina vuosikymmeninä he tuntevat olonsa todella kotoisaksi kun energioiden puhdistus maapallolla todella tapahtuu kaikilla tasoilla. Monet ovat tietysti päättäneet lähteä eli palata mutta kun päätämme irtautua ihmiskokemuksesta niin vasta siinä vaiheessa usein todella ymmärrämme kokemuksen ainutkertaisuuden. <3.

Apua

Jokainen joka on ollut vapaaehtoistyössä tietää että ne jotka apua todella tarvitsevat eivät sitä pyydä ja ne jotka sitä eivät tarvitse varmasti pyytävät. Voimmekin olla monille suureksi avuksi yksinkertaisesti pitämällä tasapainoisesti huolta itsestämme ja näyttämällä esimerkkiä positiivisilla, kestävää kehitystä tukevilla aloitteilla. <3.

Kehityksemme

Toimintamme tuloksia on joskus mitattu aineelliseen, teolliseen tuotantoon pohjautuvilla mittareilla kuten vaikkapa bruttokansantulolla tai jopa abstrakteilla rahamarkkinoiden mittareilla kuten pörssin markkina-arvo, inflaatioaste tai kuluttajanhintaindeksi. Näillä ei tietysti suoranaisesti ole sidosta vaikkapa ihmisten subjektiiviseen kokemukseen maapallolla eikä rahaa ole niissä liitetty maapallolla käytettävissä oleviin resursseihin. Sosiaalisten arvojen ja ympäristön puuttuminen mittareista onkin ehkä johtanut taloudellisten arvojen korostumiseen joidenkin ihmisten mielissä, jopa menestyksen määrittelyyn omaisuuden perusteella. Kyse on vain yhteiskunnallisesta arvovalinnasta jonka olemme

Köydenveto

Kun energiaspektri maapallolla muuttuu niin myös tiedotusvälineistä välittyy mahdollisuuksia hahmottaa todellisuutta uudella tavalla. Tämä voi herättää monissa sisäistä vastustusta, hylätäkö vanha maailmankuva vai pitääkö siitä tiukasti kiinni. <3.

Aivopesulla

Lapsena minulla oli leikkikaverina tyttönukke. En oikein ymmärtänyt mistä on kyse kun kaverini otettiin pois ja tilalle tarjottiin leikkiautoa, koska muutkin pojat leikkivät autoilla. Tai no, lähinnä olin huolissani siitä kuinka ystäväni pärjää yksin pimeässä komerossa. Nykyään tietysti ymmärretään että esimerkiksi vaaleanpunainen on perinteisesti poikien väri ja sinisen käyttö pojilla juontaa lähihistoriasta, paljolti natsisaksan keskitysleireillä käytetyistä väreistä. Tietysti lapsen sukupuolen ilmaisemisesta väreillä voi olla myös käytännön hyötyä, tiedämme esimerkiksi kenelle tarjota autoa ja kenelle nukkea. :)

puhdistus

Vaikka monet ehkä toivovat että tsunamit on jo koettu niin nyt energioita maapallolla puhdistaa ja sekoittaa sen kultainen energia joka ei tunne poliittista korrektiutta tai hienotunteisuutta vaan toimii tehokkaasti. Ei menekään kauaa että katsomme aikaa ennen vuotta 2012 hyvin barbaarisena ajanjaksona ihmiskunnan historiassa, aikaa ennen kultaista energiaa. <3

tutkimustulos

Tällä hetkellä tutkimustuloksiin sekä niiden tulkintaan vaikuttaa erilaiset tekijät sekä tutkijan ja tulkitsijan erilaiset taustalla vaikuttavat motiivit, joista he eivät usein itse ole tietoisia. Kun kristalli-ihmiset alkavat tehdä tutkimusta niin koko tieteen tekeminen muuttuu koska sitä ohjaa ainoastaan totuus. <3.

yksi totuus

Kun kristalli-ihmiset tulevina vuosikymmeninä alkavat ohjata kehitystä niin kaikki muuttuu paljon yksinkertaisemmaksi. Kun kaikilla osapuolilla on joka suuntaan yksi ja sama motiivi ja totuus niin ei voi olla salaliittoja, kulisseja, poliittisia farsseja tai parisuhdedraamoja mikä ei ole tylsää vaan hyvin kaunista. :)

Newbie

Kun seuraamme lapsia voi tuntua kuinka jotkut ovat täällä kuin kotonaan, aivan kuin että kaikki on jo nähty ja koettu, kun taas toisilla ei näyttäisi olevan mitään hajua kuinka maanpäällä ollaan. Kun maapallomme väkiluku kasvaa niin monet ovat tietenkin ensikertalaisia. <3.

Sinä olet minä

Lapsilla on leikeissään usein tunne yhteenkuuluvuudesta jota aikuiset harvoin saavuttavat. Lapset intuitiivisesti tuntevat että kyse on yhdestä luojasta luomassa ja kokemassa. Vaikka en kirkkoon kuulukaan niin monet henkiset aikuiset voivat varmaankin kokea saman esimerkiksi käydessään kirkossa, tuntea kuinka rakennus ja sen jokainen molekyyli on minä itse ja vaikkapa sen kun tarjoaa itselleen oman ruumiinsa ja verensä maistettavaksi ehtoollisen muodossa. <3

A Robot

Ihmiskunnan tietoisuuden kehitys kulkee yhdessä teknisen kehityksen kanssa. Japanissa esimerkiksi palkataan jo robotteja tehtäviin jossa he ovat hyviä. Kun suuri osa tehtävistä on automatisoitu ei ihmisten eikä robottienkaan tietoisuuteen kuulu todellisuus jossa kilpaillaan töistä, selviytymisvietti on ainakin niiltä osin vihdoin kadonnut. <3.

Workout

Aivomme ottavat suurimman tilan tietoisuudestamme ja kun treenaamme itseämme niin vahvan fyysisen kehon ja auran lisäksi on hyvä tuunata aivojen rakennetta. Esirmerkiksi AuraTransformaationTM jälkeen ns. henkiset impulssit ovat kyllä henkilön käytettävissä mutta se kuinka paljon niitä hyödynnämme on kiinni aivoistamme, siitä kuinka paljon aivoihimme rakentuneet uskomukset rajoittavat impulssien kääntämistä aivojemme ymmärtämään lineaariseen muotoon. Aivojen uudelleenohjelmointiin on paljon hyviä työkaluja kuten vaikkapa NLP. <3.

relax

Emme voi muuttaa maailmaa, se kyllä muuttuu mutta ei paljoa yhden ihmiselämän aikana. Emme voi muuttaa myöskään muita, se kun on heidän oma valintansa. Onkin ehkä hyvä kunnioittaa muita sellaisena kuin he ovat ja pitää huolta itsestä, voimme kyllä omissa tekemisissämme ottaa huomioon yleisen edun. Vaikka kokemamme erillisyys ja todellisuus onkin teknisesti tarkasteltuna eräänlainen hologrammi tai illuusio, on se ainoa asia jolla on väliä kun koemme sitä. Kannattaa nauttia siitä. <3.

synkassa

Aivojemme, synapsiemme ja hermoimpulssiemme ansioista tai takia joskus pyhiinvaellamme vuosituhansia ja kymmeniä sukupolvia samoille paikoille, niin on ollut tapana. Rinnalla toimii tietysti toisenlainen järjestelmä jonka signaalit kulkevat DNAn ja induktion välityksellä joka antaa meille esimerkiksi tuntemuksen siitä millaista tuo toimintamme on, tätä kutsutaan joskus intuitioksi. Molemmat ovat hyödyllisiä järjestelmiä ja toimivat yhdessä. Tietysti aivojemme täytyy rekistöröidä DNAn kautta tulevat signaalit jotta voimme muuttaa ne konkreettisesti näkyväksi, kuuluvaksi tai tuntuvaksi toiminnaksi. Esimerkiksi monilla taitelijoilla, varsinkin lapsilla tämä tiedonsiirto toimii hyvin. Onkin hyvä

kiky

On mielenkiintoista seurata tulevina vuosikymmeninä kuinka uusilla energeettisillä rakenteilla varustettuihin lapsiin ja nuoriin tartuu aikuisten omaksumat ja valitsemat toimintamallit. Kun yksilöillä on globaali tietoisuus tai toisaalta tietynlainen perusenergia eivät he välttämättä käsitä miksi ihmisten pitää maapallolla kilpailla vallasta, resursseista ja tappaa toisiaan. Osa aikuisista, jopa hyvin tietoisista, on kuitenkin yksinkertaisesti varustettu energioilla joka saa heidät käyttämään valtaa muihin, osan tietoisuus puolestaan yltää oman ruumiin, tai ehkäpä asuttamansa valtakunnan rajoille ja he eivät voi yksinkertaisesti käsittää asioita kokonaisvaltaisesti. Tietysti monet, ehkäpä ko

Softan päivitys

Kun olemme maanpäällisessä todellisuudessa ihmishahmona niin voimme nähdä oman käyttäytymisemme ja suhtautumisemme käyttöjärjestelmänä. Joskus jokin osa meissä itsessämme voi tuntua ohjelmointivirheeltä tai bugilta koska koodimme ei ole ainostaan tässä elämässä kirjoitettu. Jos haluamme voimme tietysti koodata oman käyttöjärjestelmämme juuri sellaiseksi kuin haluamme, tietoisuutemme kautta. <3.

historiaa

Ihmishahmo tietysti luo jatkuvasti uutta todellisuutta maanpäällä ja tämänhetkinen toimintamme on tulevaisuuden historiaa. Suunnitellessamme omaa toimintaamme onkin hyvä ehkä välillä hahmottaa myös historiaa, sitä kuinka luomisemme on edennyt ja miten se on vaikuttanut ihmiskunnan hyvinvointiin. . <3

In the body

Jokaisen todellisuus on hyvin erilainen ja tekstit ja sanat ovat yleensä mielen tuotosta joten vastauksia ja omaa totuutta kannattaa hakea omasta kehosta. <3.

Recent Posts
Archive