kokemus

Koemme ihmisinä maanpäällistä energiaa sen kokemiseen luoduilla aisteillamme. Havaitsemme silmillämme aurinkokuntamme auringosta peräisin olevan valon taajuusspektristä noin 20 %, ja koko sähkömagneettiseksi energiaksi määrittelemästämme taajuusjakaumasta noin prosentin miljoonasosan. Voimme tietysti havaita energiaa myös teknisten apuvälineidemme avulla. Ajattelemme hyvin loogisesti aivoillamme että 95% ympärillämme havaitsemastamme todellisuudesta koostuu ns. pimeästä aineesta/energiasta. Pimeä aine on moniulotteista energiaa jota emme voi, ainakaan vielä havaita. Meillä on myös solumuistissamme kokemuksia aiemmista maanpäällisistä elämistämme sekä muulla universumissa kokemistamme todelli

lämpöä

Uudemmissa aurarakenteissa vallitsee henkis-maanpäällinen tasapaino jossa tulielementti, joka palaa paikallaan kuin nuotia ilman konkreettista sisältöä, johtaa. Vanhan hävittäminen ja aikeet ilman konkreettisia tekoja ja uuden rakentamista ovat kuitenkin maanpäällisessä todellisuudessa yhtä tyhjän kanssa. Draivi, virtaus, konkreettiset teot ja hyvä kokonaiskuva omista toimintamotiiveista luovat elämään tasapainon. Suomessa tarvitsemme roimasti lisää tulielementtiä jotta epäkohdista vaikenemisen kulttuurista päästään eroon. <3.

verkossa

Kun ihmiset siirtyvät suorittamaan henkitasolla sopimiaan elämäntehtäviä, sillä se on ainoa tapa jolla yksilö voi kokea todellista täyttymystä elämässään, he huomaavat pian kuuluvansa verkostoon jossa jokaisella toimijalla on toisiaan ja kokonaisuutta tukeva tehtävä. He intuitiivisesti tunnistavat yhteenkuuluvuuden jota kannattaa tietoisesti tukea sillä kyse on aina työstä joka on jollain tapaa vaikutuspiirissään uutta mutta johtaa merkittäviin tuloksiin jos yhteinen suunta vapaasta tahdosta muodostuu. Maanpäällä kyse on aina konkretiasta ja kovasta työstä jollakin uudella alueella jossa jokainen ryhmän jäsen omalla panoksellaan, tietoisuudellaan tai läsnäolollaan tukee kokonaisuutta. <3.

Intuitio

Usein havaitsemme lapsista kuinka he lukevat aikuisia, ja kuinka kiusallista se usein aikuisille on. Myötätunnon lisääntyminen on osa evoluutiotamme ihmisten tiedostaessa intuitiivisesti kaikkien yhteisen lähtökohdan. Havaitessamme läsnäolon perusteella fyysisestä olemuksesta sekä aurasta kuka kukin on ja millaisia asioita omassa todellisuudessaan kokee, meidän on myös tarvittaessa helpompi asettaa rajat ja tehdä selväksi jos emme halua olla tekemisissä ko. energian omaavien henkilöiden kanssa. Kultainen energia auttaa tässä sillä se ei usein voi sietää asiattomia tunkeilijoita vaan seuraa omaa sisäistä impulssiaan. <3.

vempaimet

Saamme maapallolla nauttia hyvin monenlaisista teknisistä laitteista. Olemme ihmiskuntana kuitenkin hyvin nuori sivilisaatio sillä jo yksi kierros galaksimme ympäri kestää noin 200 miljoonaa vuotta. Jos katsomme muualla galaksissamme sijaitsevia astronomisesti vanhempia sivilisaatioista, joissa tietysti myös monet meistä ovat kokeneet fyysisesti havaittavaa energiaa, huomaamme että teknisistä apuvälineistä on luovuttu sillä tarpeet voidaan tyydyttää tietoisuuden avulla. Kaikki galaksissamme luotu seuraa fraktaalimaista toistoa joten tiedämme että myös kehitys maapallolla johtaa aikanaan samaan suuntaan. On kuitenkin mielenkiintoista seurata että voimme täällä jo nyt havaita vastaavanlaisia,

oppitunnilla

Kun maapallon kehitystä tiukasti ohjannut sielunenergia väistyy ja maan kultainen energia saa sijaa niin luoja/jumala on täällä todellakin oppimassa mitä kaikkea voi fyysisessä todellisuudessa luoda. Maapallolle on kuitenkin ominaista että kaikki täällä esiintyvä, ihmiset, eläimet, kasvit jne. edustavat muualta universumista tulleita energioita ja planetaarisen ja galaktisen historiamme opiskeleminen auttaa edelleen ymmärtämään omaa sekä muiden suhtautumista asioihin. <3.

uskotko

Usein ihmiset huomaavat vasta kokemuksen kautta että heidän joskus alitajuisistakin uskomuksista on muodustunut konkreettisesti heidän kokemansa todellisuus. Onkin varmasti tärkeää että lapsemme omaksuvat uskomuksen että he ovat aina turvassa ja että elämä ei ole kilpailu vaan luomisesta pitää nauttia, jollain heidän todellisuutensa ehkäpä muodostuu sellaiseksi ? <3.

Jumalanpalvelus

Maapallolla on tunnetun historiamme aikana vaikuttanut eri puolilta universumia saapuneita hyvin tietoisia henkilöitä. Kaikkien heidän sanomansa oli että älkää seuratko minua sillä olette itse osa jumalaa. Monien kunniaksi ihmiset ovat perustaneet uskontoja jotka edistävät kehitystä silloin kun ne tukevat suvaitsevaisuutta ja niihin ei liity sääntöjä, kontrolloimista tai näennäisen lohdun tuomista ? <3.

kestävää

Ihmisillä on toiminnalleen jokin motiivi. Tasapainossa hyväksymme luomamme elämäntilanteen sellaisenaan vaikka meillä voi olla erilaisia preferenssejä. Monet esimerkiksi tukevat eri tavoin kestävää kehitystä koska se on osa heidän tehtäväänsä täällä ja he ovat itsekkin valinneet syntyä maapallolle uudelleen. <3.

hyvää pyhäinpäivää

Pyhäinpäivänä on hyvä tilaisuus nostaa aiempia kokemuksia ja käsityksiä uudelle tasolle. Kaikki maapallolla on yhtä pyhää ja osa jumalaksi/luojaksi kutsuttua, vaikka tietoisuus siitä vaihteleekin. Kun koko maapallon ympärillä toimivan energiajärjestelmän värähtelytaajuutta halutaan nostaa kuuluu siihen myös ihmisen tietoisuuden laajeneminen. Kun tietoisuutemme toisistamme laajenee eli yksilöiden eri tasoilla kantama energia tulee selvemmin havaittavaksi meidän on helppo valita ketä haluamme täällä ollessamme tukea. <3.

Recent Posts
Archive