top of page

Kehossa

Olemme täällä kehossa joka on enemmän kuin pelkkä astia tietoisuudellemme. Vaikka monet ajattelevatkin tietoisuuden ja aivojemme olevan yhtä, näin ei kuitenkaan ole. Tietoisuutemme on pääasiassa sielu sielunaurassa tai henkitietoisuus indigo- ja kristalliaurassa. Jotta pärjäämme elämässä on varmankin hyvä pitää oma energia ja tietoisuus omassa kehossa. Kehossa jolla on myös tietoisuus.

Kehomme tietää mikä on sille hyväksi. Jos vaikkapa lääkäri määrää meille lääkkeen mutta kehomme ei pidä sitä hyvänä ajatuksena, kumpaa kuuntelemme; omaa kehoamme vai lääkäriä ?

Myös energioiden kanavavointi ja niiden muuntaminen aivojemme käsittelemälle kiellelle on tapahtuma jossa yksilö antaa omat energiansa toisen yksilön käyttöön. Tällöin on hyvä olla tietoinen siitä että miksi niin tekee ja kenen käyttöön omat energiansa luovuttaa ? <3

Recent Posts
Archive
bottom of page