top of page

Vapaus käteen jää

Meille on annettu vapaus tehdä mitä tahansa. Myös vapaus rikkoa muiden vapaata tahtoa omien tavoitteidemme saavuttamiseksi. Monesti jopa vanhemmat yrittävät vaikuttaa lapsiinsa tai lastenlapsiinsa, vaikuttimina omat rajoittuneet uskomukset, jotka ovat vain ajatustasolla luotuja todellisuuksia ja joista he usein eivät edes itse ole tietoisia.

Onneksi uuden ajan energiarakenteella varustetut nuoret ja aikuiset eivät hyväksy muiden hyväksikäyttöä, edes ajatustasolla. He tuntevat jos joku yrittää vaikutta heihin ja heillä ei ole mitään ongelmaa tulla täysin julkisesti esille asian kanssa tai sulkea ko. ihmiset täysin pois omasta todellisuudestaan. Osa yksilöistä on tietoisesti valinnut muiden kontrolloinnin. Myös tiedostamattomuus tai välinpitämättömyys on valinta ja kaikki valinnat ovat tietysti ihan yhtä hyviä. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page