top of page

Ei meidän nuoruudessa

Koko -90 luvun syntyi maapallolle yksilöitä jotka kaikki kantavat enemmän tai vähemmän ns. indigoenergiaa aurassaan. Monissa tilanteissa heidän roolinsa on ollut, usein kirjaimellisesti, sylkeä vanhemman sukupolven varpaille, mikä varmuudella ravistelee seisovaa tietoisuutta ja elämänkatsomusta. Tällä hetkellä indigoenergia näkyy yhteisöjen tasolla, joissa voikin olla aika tuulista ja joissa tasapainoinen kristallienergia tulee esille joidenkin vuosien kuluttua. Indigoyksilöt ovat kuitenkin todellisuudessa täydellisessä sisäisessä tasapainossa, heidän järjestelmänsä ei vain yksinkertaisesti kestä vanhoja ajattelumalleja. Niin sanotuilla indigolapsilla, sekä AuraTransformaatiossaTM indigoauran saaneilla aikuislla sielunauran sydän- ja kurkkuchakran ominaisuudet ovat yhdessä vahvassa energiakeskittymässä ja heille on luonnollista ilmaista asiat juuri niin kuin syämessään tuntevat.

On tietysti tärkeää että kunnioitamme toisiamme ja toisten vapaata tahtoa ajatella asioista haluamallaan tavalla mutta yhtä tärkeää kehityksen kannalta on ollut että kaikki hierarkiaan perustuvat ajatus ja toimintamallit puretaan. Ei kuitenkaan tuomita toisiamme. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page