Turvaa hakemassa

Vaikka turvapaikanhakijoiden vastaanottamista säätelevät ihmisoikeuksista yhteisesti sovitut säännökset niin yksilöiden liikkumista maankuoren pinnalla arvotetaan joskus taloudellisin perustein. Tällöin voi olla hyvä muistaa että meillä ei ole fyysisen valuutan/palveluiden ja tavaroiden vaihtamista muiden planeettojen kanssa eli järjestelmämme on siten suljettu. Maapallolla on kaikille riittävästi tarvittavaa materiaalia, kyse on ennemminkin siitä kuinka alueellisesti tai yksilöllisesti määrittelemme riittävän ?

Mikään ei laajenna tajuntaamme ja lisää yhteistä hyvinvointiamme yhtä tehokkaasti kuin se että olemme tekemisissä hyvin erilaisten yksilöiden kanssa. Investointina erilaisten yksilöiden sijoittaminen tasaisesti maankuoren pinnalle on siis yksi parhaista ? <3.

Recent Posts
Archive