top of page

Turvaa hakemassa

Vaikka turvapaikanhakijoiden vastaanottamista säätelevät ihmisoikeuksista yhteisesti sovitut säännökset niin yksilöiden liikkumista maankuoren pinnalla arvotetaan joskus taloudellisin perustein. Tällöin voi olla hyvä muistaa että meillä ei ole fyysisen valuutan/palveluiden ja tavaroiden vaihtamista muiden planeettojen kanssa eli järjestelmämme on siten suljettu. Maapallolla on kaikille riittävästi tarvittavaa materiaalia, kyse on ennemminkin siitä kuinka alueellisesti tai yksilöllisesti määrittelemme riittävän ?

Mikään ei laajenna tajuntaamme ja lisää yhteistä hyvinvointiamme yhtä tehokkaasti kuin se että olemme tekemisissä hyvin erilaisten yksilöiden kanssa. Investointina erilaisten yksilöiden sijoittaminen tasaisesti maankuoren pinnalle on siis yksi parhaista ? <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page