top of page

Väestökehitystä

Kun vastuu maapallon kehityksestä siirrettiin kokonaan maapallon ja ihmiskunnan vapaan tahdon alaisuuteen niin suuri määrä erilaisia näkymättömiä energioita poistui. Se tarkoitti myös että tarvitsimme valtavan määrän hyvin energeettisiä yksilöitä energiatasapainon ylläpitämiseksi. Jos laskemme yhteen kaikkien maanpäällä useita elämiä luoneiden kaikki maanpäälliset elämät niin väestömäärämme on tällä hetkellä suurempi kuin se luku. Meillä on siis paljon ensikertalaisia joilla ei ole historiallisia rasitteita.

Joskus hyvin tietoisilla aikuisilla joilla on maanpäällistä taustaa on historiasta johtuvia pelkoja ilmaista henkisyyttään. Kaikki menneisyyden tietoiset suuret sivilisaatiot kun loivat itse oman tuhonsa.

Samoin me luomme tällä hetkellä oman valoisan tulevaisuutemme. Ensikertalaisilla ei ole historiallisia rasitteita mutta he voivat joskus olla ihmeissään nykyhetken maanpäällisestä menostamme. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page