top of page

Tieteen haasteita

Värähtelymme on kasvanut niin että voidaankin tieteellisesti havaita tietoisuteemme vaikutus koetuloksiin, josta laajemmin tunnettuna esimerkkinä Masaru Emoton tutkimukset. Haaste onkin siinä että tieteemme havaitsee omasta tietoisuudestaan käsin sen mitä se haluaa tai sallii itsensä tietoisesti havaita.

Kolme vuosisataa takaperin eräs tieteemme merkkihenkilö vangittiin hänen todettua,

omien havaintojensa perusteella, että maailmankaikkeus ei pyörikään maapallon ympärillä. Matematiikka ja fysiikka kun tukivat sitä että kaikkeus pyörii kuin pyöriikin maapallon ympärillä.

Nykyään toisinajattelijoiden vangitsemiskynnys on korkeampi mutta edelleen kannatamme esimerkiksi teoriaa kaikkeuden yhdestä alkuräjähdyksestä, vaikka samanaikaisesti voimme havaita useita, jopa kiihtyviä laajenemisnopeuksia eri puolilla universumia, ja sen että universumin kaukaisimmissa osissa on nuorempaa ainetta kuin sen oletetuissa keskeisimmissä osissa.

Kun CERNissä teimme kokeita Higgsin hiukkasen löytämiseksi niin tietoisesti ennakoimme kahden erilaisen teoria avulla maailmankaikkeuden rakennetta. Teoriat ennakoivat toisistaan poikkeavasti eri massan omaavan partikkelin ilmentymistä. Kuin ironisesti partikkelit jotka havaitsimme olivat massaltaan juuri noiden kahden ennakoidun massan puolivälistä.

Kun värähtelymme ja tietoisuutemme nousevat, jonka voimme myös havaita fyysisesti esimerkiksi maan Schumannin resonanssin nousuna ja muutoksina gravitaatiossa sekä maan magneettikentän suuntauksessa, niin myös ihmisten luomisvoima lisääntyy. Meidän havaintopiirissämme on kuitenkin vain se osa todellisuutta jonka sallimme itsemme tietoisesti havaita. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page