top of page

Ilo pitkästä ilosta

Joskus aikuisilla on alitajuisia käsityksiä siitä että elämässä täytyy kärsiä tai taistella ennen kuin asiat tuntuvat oikeilta ja elämä on tasapainossa ja onnellista. Tämä ei päde enää kristalliaurassa jossa kaikki perinteiset tavat ajatella asioista tai toimia on hylätty. Kristalliauran omaavien henkilöiden tie menestykseen on lyhyt ja lapset eivät voikaan yksinkertaisesti ymmärtää aikuisten valitsemia reittejä joissa taistellaan usein vuosikausia valitsematta heti kättelyssä positiivisia ratkaisuja ja toimintamalleja. Tulemmekin näkemään nyt paljon nuoria jotka hyvin varhain ottavat täysin vastuun omasta elämästään ja tekevät ennen näkemättömiä positiivisia aloitteita yhteiskunnassa. Se kuinka nopeasti AuraTransformaationTM saaneen aikuisen toiminta tai energia muuttuu riippuu siitä kuinka selkeä, tietoinen ja vanhoihin toimintamalleihin juuttunut henkilö on. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page