top of page

tulevaisuutta

Anni Sennov toi AuraTransformaationTM maan päälle ja kuvaa sen historiaa teoksissaan tarkemmin mutta kaikki alkoi vuonna 1987 jolloin siirtymäajan energia eli Jupiter- tai Indigoenergia alkoi virrata kollektiiviseen tietoisuuteen ja lapset alkoivat syntyä pikkuhiljaa enenevässä määrin Indigoenergialla varustettuina. Heistä monien tietoisuus ei yksinkertaisesti kestänyt ympäristössä vallitsevia olosuhteita mutta heillä ollut keinoja käsitellä sitä tasapainoisesti ja alettiin puhua esimerkiksi ADHDstä. Vuonna 1995 kaikki lapset syntyivät henkiaurassa, indigoenergialla varustettuina ja vuonna 1996 aikuisten oli mahdollista ensimmäistä kertaa siirtyä henkienergiaan AuraTransformaationTM kautta. Aluksi aura oli hyvin ohut mutta kehittyi itsekseen vastaamaa Indigo lasten auraa. Vuonna 2000 kristallienergia alkoi näkyä kaikkien lasten auroissa ja 4 vuotta myöhemmin kaikki lapset syntyivät kristalliauralla varustettuna ja vuonna 2009 myös lasten kehot olivat jo valmiiksi kristalloituneet heidän syntyessään. Tuolloin myös kaikkien sielunaurassa elävien aikuisten fyysiset kehot alkoivat kristalloitua jos he olivat kohdelleet sitä kunnioittavasti. Vuodesta 2013 alkaen kaikkien lasten toimintaverkosto on myös valmiiksi kristalloitunut joten he pystyvät täysin pitämään oman energiansa omassa kehossaan ja kultainen energia alkaa aktivoitua heti viimeistään syntymän jälkeen. Jos sielunaurassa elävä aikuinen käy AuraTransformaatiossaTM kehityy hänen auransa ja kehonsa yleensä pikkuhiljaa hänen oman tietoisuuspotentiaalinsa sekä tilanteensa mukaisesti vastaamaan lasten energeettistä rakennetta. Vuoden 2014 jälkeen siulunauraan ei ole ollut enää päivityksiä mutta suurin osa aikuisista elää tietenkin elämänsä onnellisesti nykyisen tietoisuutensa säilyttäen ja tasapainoa tavoitellen, ja jos tarkoitus on syntyä maan päälle uudelleen he tekevät sen päivitetyssä aurassa ja energiassa. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page