Tasapainoa

June 11, 2016

Ihmisen energeettisen rakenteen kehityksessä ei ole kyse ykseyden saavuttamisesta vaan kokonaisuuden ja tasapainon saavuttamisesta. Kun hyvin tietoiset aikuiset siirtyvät AuraTransformaationTM ja sitä seuraavan prosessin kautta kaikilta osin vähintään 5. ulottuvuuteen he eivät koe henkistyvänsä vaan maadoittuvansa omaan fyysiseen kehoonsa. Koska he eivät koe esimerkiksi eri elämän osa-alueita erillisten energiakeskusten kautta he voivat huomata kokevansa ehkä vaikkapa että tiskaaminen onkin henkistä toimintaa, kuten tietysti kaikki muukin maanpäälliseen ihmiskokemukseen liittyvä. Energioiden muutos voi myös aiheuttaa joillakin uudenlaisen vastuun tunteen, esimerkiksi kun aamulla lähdemme töihin on oma motiivimme siihen oltava tietysti kirkkaana mielessä, emme voikaan tehdä asioita esimerkiksi puhtaasti itsekkäistä syistä, tai kokea olevamme järjestelmän armoilla vaan meidän on itse ohjattava omaa laivamme ja päätettävä keiden kanssa olemme tekemisissä ja kuinka paljon. Voimme tietysti aina toimia miten vain mutta koemme selvästi epätasapainon monilla tasoilla jos toimintamme on oman sisäisen ohjauksemme vastaista.<3.

 

 

 

 

Please reload

May 22, 2020

May 21, 2020

May 18, 2020

May 17, 2020

May 16, 2020

May 16, 2020

May 15, 2020

May 14, 2020

May 14, 2020

May 14, 2020

Please reload

Archive
Please reload