top of page

Gaia

Nyt kun maapallon energiatasapainon ylläpito on luovutettu kokonaan sille tarkoittaa se sitä että meidän ihmisten täytyy ajatella asioita kokonaisuuden kannalta ja globaalisti, tai ainakin toimia vastuullisesti yksilöinä, olemmehan täällä ihmisinä voimakkaasti vaikuttamassa siihen. Ennen maapallolla oli paljon erilaisia ihmissilmälle näkymättömiä energioita jotka huolehtivat energiatasapainosta koska ihmisten tietoisuus ei pystynyt hahmottamaan kokonaisuuden ja tasapainon merkitystä. Aivan kuten esimerkiksi atomin viritystila jossa se on ulkoisesti tuodun energian avulla saatettu korkeampienergiseen tilaan on epästabiili ja pyrkii purkautumaan perustilaansa eli kulloinkin vallitsevaan tasapainoon, ja niin tehdessään emittoi esimerkiksi fotonin, niin samoin jos me elämme maapallon energiatasapainoa horjuttaen niin koemme sen seuraukset, olipa se sitten tulivuorenpurkaus tai mannerlaattojen liike joka tarvitaan tasapainon palauttamiseksi. Meidän ei tarvitse rukoilla maan tai ihmisten puolesta vaan toimia yksinkertaisesti energiatasapaino säilyttäen. Vaikka maapallolla on vielä yksilöitä jotka jopa tietoisesti toimivat puhtaan itsekkäästi ja horjuttavat tasapainoa, usein sitä tiedostamattaan, niin ovat he tällä hetkellä nopeasti katoava luonnonvara. Vaikka kaikkia meitä ei ole varustettu tietoisuuskapasiteetilla joka mahdollistaa kokonaisuuden huomioonottamisen, voimme jokainen ainakin tuntea oman energiamme ja huomioida kuinka ympäristömme reagoi siihen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page