pyramidilla

July 9, 2016

Pyramidit ovat monessa mielessä vanhan ajan symboleita. Kun valitsemme itsellemme soveltuvaa ruoka-valiota voimme esimerkiksi konsultoida ravitsemusneuvottelukuntaa joka on perinteisesti ollut pyramidin huipulla mutta voimme myös halutessamme tunnustella miltä kehomme ravitsemuksen jälkeen tuntuu, ehkäpä kevyeltä ja energiseltä tai väsyneeltä ja raskaalta ? Jokaisella meillä on solumuisti joka tietää olemmeko viettäneet suuren osan maapallolla olomme ajasta vaikkapa Aasiassa, Etelä-Amerikassa tai Pohjois-Euroopassa tai ehkäpä vähän joka puolella ja kehoamme ravitsevan ruuan koostumus onkin yksilöllinen. Siinä missä joku voi huomata nauttivansa vaikkapa viikunoista tai Korealaisesta ruuasta, jollekin toiselle voi sopia paremmin välimeren antimet. Meillä voi olla kova tarve päästä Gizaan jos olemme viettäneet siellä paljon hienoa aikaa mutta voimme samalla ehkä tuntea että energia siellä ei ole niinkuin ennen ja se voi tuntua ristiriitaiselta, tai ehkäpä solumuistimme saa meidät matkustamaan kerran vuodessa Kreikkaan mutta jos oma värähtelymme ei ole enää yhteensopiva ympäristön nykyisen värähtelyn kanssa voimmekin ehkä kokea hieman pettyvämme kokemukseen. Samoin monelle voi käydä ruisleivän tai maidon kanssa. :)

 

 

 

Please reload

July 17, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 15, 2020

July 14, 2020

July 6, 2020

June 26, 2020

June 25, 2020

Please reload

Archive
Please reload