top of page

lapsuus

Vaikka onkin niin että prosentin murto-osa aikuisista tulee tämän elämänsä aikana valitsemaan tietoisuutensa kasvattamisen niin ehkä heille on silti mielenkiintoista ymmärtää miten ja miksi lapset ovat erilaisia kuin ennen. Tietysti lapset ovat äärimmäisen suvaitsevaisia erilaisuutta kohtaan, kuten kaikki henkiset ihmiset ovat aina olleet mutta he ovat henki-olentoja fyysisessä kehossa. Siinä missä ennen henkisyyttä haettiin ulkopuolelta niin nyt se on omassa fyysisessä kehossa. Aikuiset jotka käyvät saman prosessin huomaavatkin tuntevansa oman kehonsa selvemmin ja hyvin yksinkertaiset fyysiset kokemukset voivat saada aivan uudenlaisen merkityksen. Jos lapsella ei ole aiempaa maanpäällistä kokemusta ja hänellä on kuitenkin sisäisen tuntemus omasta äärettömyydestä voi hän tehdä uskomattomalta vaikuttavia tempauksia ja usein loukata itseään yrittäessään hahmottaa itsensä maanpäällisiä rajoja. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page