top of page

Ei enää chakroja

Ennen meillä kaikilla ihmisillä täällä maanpäällä oli toisistaan eriytyneitä energiakeskuksia ja luomamme yhteiskunta oli hyvin monimuotoinen ja elämän eri osa-alueet toisistaan eriytyneitä. Se oli tietysti tarkoituksenmukaista, luoda mahdollisimman monimuotoinen kokemus. Koimme helposti vaikkapa perheen, työn ja uskonnon tai henkisyyden erillisinä osa-alueina ja yhteiskuntaa saattoivatkin johtaa hyvin ystävällisiltä vaikuttavat perheenisät tai äidit jotka kulissien takana jollain toisella elämänosa-alueella toimivat hyvin erilaisten motiivien ajamana. Nyt suunnitelma on kuitenkin hieman erilainen ja tulevaisuudessa elämä on hyvin yksinkertaista ja rehellistä. Kun uudella energiarakenteella varustetut yksilöt hahmottavat kokonaisuuden tietoisuudessaan tuovat he tietysti julki myös kaikki sellaiset asiat jotka näyttävät muulta mitä ne todellisuudessa ovat, kun tällainen aalto nyt pyyhkii maapallon yli voikin tuntua siltä että ensimmäistä kertaa hahmotamme kunnolla kuinka esimerkiksi talous, sodat, politiikka, uskonto ja päivittäinen elämämme ovat kaikki nivoutuneet yhteen, kuka niitä ohjaa millaisia taustalla vaikuttavat motiivit ovat. Ne ovat kaikki yhtä ja samaa. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page