Tässä ja nyt

August 30, 2016

Jos yksilö on kokenut lapsuudessaan traumaattisia kokemuksia, kuten kaikki ovat, on hän usein siirtänyt osan tietoisuudestaan/energiastaan muualle. Kyse on tietyllä tapaa suojamekanismista joka mahdollistaa neutraalin tai turvallisen tavan kohdata maanpäällistä todellisuutta. Monilla tällainen tapa toimia voi olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus jos he esimerkiksi tietyllä tietoisuutensa tasolla kokevat vallitsevat toimintaolosuhteen hyvin epämukaviksi verratuna vaikkapa niihin joissa ennen maanpäälle saapumistaan vaikuttivat. Voimme tietysti havaita tällaiset toimintamallit omasta epämukavasta olostamme tietyissä tilanteissa. Jos haluamme niin meillä on mahdollista vaputua noista rajoitteista jolloin oma sisäinen maailmamme ja ulkoinen käyttäytymisemme alkavat pikkuhiljaa vastata toisiaan ja saamme oman toimintavoimamme takaisin tähän hetkeen jossa sille on nyt käyttöä, ulkoisista puitteista huolimatta. <3. 

 

 

 

Please reload

January 15, 2020

January 14, 2020

January 13, 2020

January 11, 2020

January 10, 2020

January 10, 2020

January 8, 2020

January 7, 2020

January 6, 2020

Please reload

Archive
Please reload