top of page

kiky

On mielenkiintoista seurata tulevina vuosikymmeninä kuinka uusilla energeettisillä rakenteilla varustettuihin lapsiin ja nuoriin tartuu aikuisten omaksumat ja valitsemat toimintamallit. Kun yksilöillä on globaali tietoisuus tai toisaalta tietynlainen perusenergia eivät he välttämättä käsitä miksi ihmisten pitää maapallolla kilpailla vallasta, resursseista ja tappaa toisiaan. Osa aikuisista, jopa hyvin tietoisista, on kuitenkin yksinkertaisesti varustettu energioilla joka saa heidät käyttämään valtaa muihin, osan tietoisuus puolestaan yltää oman ruumiin, tai ehkäpä asuttamansa valtakunnan rajoille ja he eivät voi yksinkertaisesti käsittää asioita kokonaisvaltaisesti. Tietysti monet, ehkäpä kokemuksistaan johtuen kokevat elämänsä selviytymistaisteluksi, mikä ei kuulu tietoisten yksilöiden todellisuutteen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page