top of page

Kohtalon oma

Sielunenergiassa karma merkitsi ennalta määrättyä polkua jossa ihmiset sielunenergiansa kautta sitoutuivat toistensa kohtaloihin. Näin henkilöt saattoivat esimerkiksi tuntea hyvin voimakasta vetovoimaa tai syvää toveruutta toisiinsa ja päätyä näin yhteen sielunkumppaneina, vaikka olivatkin ehkä kuin jing ja jang. Sielunenergia on tällä hetkellä enää vanhempien sukupolvien etuoikeus. Henkienergiassa karma on vanha käsite koska tavoitteena on että jokainen yksilö ottaa omassa toimintaympäristössään ja myös laajemmin osaa positiivisen kehityksen edistämiseen, samalla keskittyen omaan kehitykseensä ja tasapainoonsa. Koska kehityksen moottorina toimii tällä hetkellä kristallienergia tarkoittaa se vastuun ottamista, toisten kunnioittamista, oikeutta, tasapainoa, rajojen asettamista ja tiedon jakamista. Myöskään henkisten ihmisten ei tule enää kurkottaa taivaisiin, aloitteilla tulee olla vankat perustat fyysisellä tasolla. Kultaisen energian tarkoitus on tukea kristalliyksilöitä, se vain ilmaisee itsensä vapaammin, selkeämmin ja päättäväisemmin hyvin elegantilla ja innovatiivisella jotta kaikkien tietoisuuteen nousisi nämä uuden arvot ja toimintamotiivit jotka jokaisen maanpäällä elävän tulee omaksua itselleen, tavalla tai toisella. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page