Kestävää väliaikaista

January 28, 2017

Jotta ihmiskunta voisi jatkaa rauhallista eloaan maapallolla on tietysti välttämätöntä että ihmiset tulevat toimeen toistensa kanssa, ilman että toista tarvitsee esimerkiksi ampua tai että väliin pitää rakentaa muuri. Ongelmia ei kuitenkaan koskaan ratkaista pysyvästi sillä tietoisuuden tasolla jolla ne esiintyvät eikä aina historian opettamin keinoin. Siksi meille syntyy uusia sukupolvia joiden tietoisuuskapasiteetti on paljon vanhempia suurempi ja joiden energia mahdollistaa uusien hyvin eleganttien ratkaisujen löytämisen, tavalla jonka hyvin monin tavoin maailmaa hahmottavat ihmiset voivat hyväksyä. Tällöin tietysti myös vanhemmille sukupolville avautuu tilaisuus päivittää tietoisuutensa. 

 

Maapallon väestömäärän kasvaessa voi vaikkapa täällä meillä Suomessa tavoittelemamme kestävä talouden kasvu perustua ainoastaan kestävään kehitykseen. Nykyinen hyvinvoinniksi kutsumamme on rakennettu globaalisti kovalla hinnalla. Nykyisen hyvinvoinnin lisäksi on yhtä tärkeää taata tulevien sukupolvien hyvinvointi. Niinpä esimerkiksi yritykset jotka ovat tietoisia ympäristövaikutuksistaan tai jopa tuottavat ratkaisuja ympäristövaikutusten hallintaan ovat lähitulevaisuuden menestyjiä. Onnea ja menestystä.<3.

 

 

 

 

 

Please reload

July 17, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 15, 2020

July 14, 2020

July 6, 2020

June 26, 2020

June 25, 2020

Please reload

Archive
Please reload