top of page

Yhteisöt

Se kuinka ihmiset suhtautuvat yhteisöllisyyteen riippuu pitkälti uskomuksista, eli ulottovuudesta jossa tietoisuutemme sijaitsee. Siinä missä kolmannessa ulottuvuudessa koetaan pelkkää monimuotoisuutta, neljännessä koetaan usein täydellinen oneness. Viidennessä ulottuvuudessa yksilöidymme jälleen ja hahmotamme todellisuutta pääasiassa omista lähtökohdistamme käsin, kunnes yhdeksännessä ulottuvuudessa hyväksymme diversiteetin yksilöllisyyden säilyessä.

k.o. tietoisuuden muutos vaatii usein kuukausien tai vuosien työskentelyä ja ulottuvuuksien läpikäyntiä voi hahmottaa muidenkin uskomusten samanaikaisena muuttumisena. Esimerkkinä valo ja pimeys. Siinä missä kolmannessa ulottuvuudessa eletään "pimeydessä" eli koetaan yhtä havaittavaa tiivistä materialisoitunutta energiaa ja elämää maapallolla, neljännessä aletaan "valaistua" ja koetaan että valo on pimeyttä parempi. 5. ulottovuudessa koetaan vielä jonkin verran polarisaatioita, kunnes 9. ulottuvuudessa valo ja pimeys ovat täydellisesti integroituneet eikä niitä arvoteta. AuraTransformaatioTM kuuluu menetelmiin jossa henkilö siirtyy pääasiassa kolmannesta 5.-13. ulottuvuuteen. Henkilö voi siirtyä myös sielunaurassa 4. ulottuvuuden yli, joskin tasapainon kanssa voi olla haasteita. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page