top of page

Kohtaaminen

Tällä hetkellä maapallolla kohtaavat täältä väistyvä sielunenergia ja sen korvaava henkienergia. Päivitys tapahtuu pääasiassa ihmisten kuolemien ja uusien syntymien kautta. Osa tietoisuutta integroituu myös ihan jokaisen fyysiseen kehoon, sen ollessa osa normaalia ihmisrakenteen kehitystä. Siirtymäjakson pääasiallinen energia on kristallienergia jonka avulla siirtymästä on tarkoitus selvitä ehjin nahoin ja tasapainoisesti. Sielunenergiassa esiintyvät esimerkiksi alitajunta, kollektiivinen tietoisuus, chakrat ja erilaiset henkiset hierarkiat mestareineen ja ja arkkienkeleineen, tai ei mitään niistä koska henki ja materia ovat olleet erossa. Henkienergiassa ei ääripäitä eli materiaa ja henkeä ole koska ne ovat yksi ja sama asia. On kyse yksilön vapaudesta ja riippumattomuudesta, dharmasta ja omasta totuudesta sekä kokonaisvaltaisuudesta. Siirtymä tulee olemaan suhteellisen helppo vaikka henkienergiassa toimitaankin hyvin suorasti ja totuudenmukaisesti, siinä missä sielunenergiassa asiat koetaan monimutkaisina ja tunteella. Itse olen sitä mieltä että jokaisen pitäisi käydä päivittämässä oma energiansa henkienergiaan koska se vauhdittaisi kehitystä huomattavasti. Kenenkään ei kannata sitä kuitenkaan tehdä ellei itsestä siltä tunnu. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page