top of page

Make earth great again

Amerikka on vapaan tahdon symboli, siellä jokaisella on mahdollisuus rakentaa omalla kovalla työllään taloudellinen menestys sillä yritysten taloudelliset edut arvotetaan usein päätöksenteossa etusijalle. Siellä kouluruokaloissa tarjoillaankin usein ranskalaisia perunoita ja pizzaa, sillä elintarviketuottajien intressien edistämiseksi ne määritellään kasviksiksi. Tulevat vuodet tulevat olemaan myös Amerikassa voimakasta muutoksen aikaa. Se onko muutos neutraali, positiivinen tai negatiivinen on tietysti jokaisen henkilökohtainen subjektiivinen kokemus. En kannata Trumpia mutta Amerikassa on tietysti juuri oikea presidentti, henkilö joka ei pelkää asettaa edes perhettään vaaraan. Amerikassa ei ehkä olisi ollut toista yhtä itsepäistä ja radikaalia henkilöä joka on kokenut järjestelmien romahduksen ja uudelleenrakennuksen ja joka on niin rikas että häntä ei voi lahjoa. Amerikkalaisen politiikan suurin vaikuttaja on yritystoiminta ja on tietysti tärkeää että presidentti ymmärtää myös tavat joilla taustavoimat toimivat. Meidän ei välttämättä tarvitse muuttaa mitään maapallolla sillä maapalloa ei ole tarkoitettu paikaksi jossa asiat olisivat lähtökohtaisesti hyvin. Olemme myös historiassamme rakentaneet monia yhteiskuntia kuten Lemuria tai Atlantis tai Egypti jotka loivat itse omat tuhonsa. Tulevaisuudessa näemme kuitenkin varmaankin myös hyvinvointivaltioita joissa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet ja kaikki hyötyvät niiden kehityksestä, ne toimivat Ihmiskeskeisesti eikä niissä ole järjestelmän takia pahoinvoivia ihmisiä. Hyvinvointivaltiossa hoidetaan hyvinvointia, esimerkiksi keräämällä veroja joilla edistetään asukkaiden hyvinvointia. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page