top of page

lottovoitto

Kristallienergian spektrin oleellinen tasapainon osa on oman ja kokonaisuuden edun yhtäläinen hahmottaminen ja huomioiminen. Ihmiset tiedostavat nykyisin usein että ovat luojia ja vielä useammat että kaikki on muotoaan muuttavaa energiaa ja monet käyttävät sitä tietoa valitettavasti usein puhtaan itsekkäästi erilaisten asioiden ilmentämisessä. Jos vaikkapa useat ihmiset manifestoivat samanaikaisesti itselleen lottovoittoa omilla numeroillaan ja voimistavat energiaa vielä erilaisilla visualisoinneilla ja mantroilla aiheuttaa se tietysti energioiden lukkiutumisen mikä tuntuu tiheänä, usein mentaalitason vastustusenergiana ympäristössämme. Taitava mentalisti saisi kaikki median avulla uskomaan samoihin numeroihin jolloin muuta vaihtoehtoa ei tietysti olisi. Mistä lottovoitto tulee ? Usein maanpäällisessä todellisuudessa yhden rikastuessa kymmenen tai sata köyhtyy. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page