top of page

intuitio

Kristalliauran eräs konkreettinen etu kantajalleen on että henkilö tietää etukäteen millaiseen tilanteeseen on kulloinkin menossa. Tällöin kristalliyksilö osaa valita omat toimintamallinsa tai vaikkapa muuttaa suunnitelmiaan jos aistii ettei hänen läsnäolonsa tällä kertaa edistä asioita. Kristalliauran omaavan yksilön energia sijaitsee hänen omassa kehossaan joten hänen energiansa ei voi tehostaa muiden energioita eikä hänellä ole vaikeuksia mennä tarvittaessa tilaisuuteen vaikka jokin paikallaolijoista omaisikin negatiivisen tai muita hallitsevaan pyrkivän asenteen. Tämä voi lopulta olla äärimmäisen turhauttavaa näille henkilöille kristalliyksilöiden joko sulkiessa omat energiansa heiltä tai ajaessa tällaisen henkilön "nurkkaan" hänen itse sitä huomaamatta, jolloin ryhmä usein lopulta hajoaa ja sen osasten toimintakyky ja luovuus voi jälleen palautua. Ei ole tietenkään aina mukavaa rekistöidä miten toiset suhtautuvat asioihin mutta kristalliaura on timantin kova eivätkä muut voi sitä läpäistä. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page