top of page

hyvät vibat

Herkät ihmiset tuntevat muiden ihmisten ja eläinten energian eli värähtelyspektrin ja sen taajuusjakauman, he jopa valitsevat istumapaikkansa muita tarkemmin sillä edellinen istuja on vaikuttanut tuolin materiaaliin oman energiansa kautta. Jos lainaamme kirjastosta kirjan tiedämme ja tunnemme millaisen värähtelyn edellinen lukija on siihen jättänyt. Vaikutamme samoin omaan kehoomme oman mielemme kautta. Voimme aina hakea ulkopuolista apua jos emme itse osaa ohjata mieltämme mutta oman värähtelyn/energian rehellinen kokeminen ja toimiminen sen mukaan pitää kehomme terveenä. Kaikki mitä itsessämme koemme on osa omaa varähtelyspektriämme ja voimme aina vaikuttaa siihen myös toisenlaisen värähtelyn avulla, aivan kuten vaikkapa homeopatia toimii. Jos haluamme esimerkiksi päästä riippuvuudesta eroon emme tietenkään pääse siitä yrittämällä mutta voimme halutessamme muuttaa taustalla vaikuttavaa värähtelyspektrimme/tietoisuutemme osaa, kuten stressiä tai ahdistusta. Herkät ihmiset tiedostavat ja tuntevat usein myös sähkölaitteiden aiheuttaman vaikutuksen ja niinpä tulevaisuudessa ihmiset usein suojatuvat niiltä erilaisilla teknisillä ratkaisuilla. Kun toimimme muiden ihmisten kanssa jaamme tietysti energiaa ja onkin tärkeää muistaa aina palauttaa muille kuuluva energia tietoisesti heille takaisin, muuten huomaamme että toimimme ja reagoimme toisten tietoisuudesta ja lähtökohdista käsin. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page