top of page

töissä

Monille herkille ihmisille oman energian hallinta voi tuntua täysipäiväiseltä työltä, mikä saakin heidät monesti eristäytymään esimerkiksi luontoon jossa ei erilaisia, usein toisten ihmisten mentaalitasolla luomia energioita ilmene ja henkienergiaa voidaan kokea puhtaana. Moni valitseekin AuraTransformaationTM siitä syystä että vahva ja korkeavärähteinen aura mahdollistaa sielunauraa vahvemman henkilökohtaisen suojan jolloin yksilön on mahdollista toimia paremmin omista lähtökohdistaan käsin sekä palautua hyvin nopeasti vietettyään aikaa muiden seurassa. Kristalliaurasta ei voi varastaa energiaa joten henkilöt eivät tunne olevansa voimattomia oltuaan tekemisissä hyvin hallitsevia tai hajottavia energioita omaavien ihmisten kanssa. Sitä voi kuitenkin kopioida mikä on tietysti tehokas tapa levittää kristallienergiaa mutta saa auran kantajan käymään ylikierroksilla mikäli sitä jatkuvasti harrastavia ihmisiä on henkilön lähettyvillä. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page