top of page

Sirius

Planeettaenergioiden tarkastelun tavoitteena on auttaa ihmisiä ymmrtämään tasapainoenergian merkitys. Kun sielunergia poistuu maapallolta tulevien vuosikymmenien aikana meidän ei enää tarvitse tutkia planeettaenergioita ymmärtääksemme itseämme tai muita ihmisiä sillä nyt tulevaisuudessa tänne syntyy tasapainoisia yksilöitä jotka pystyvät integroimaan täysin maanpäällisen energian itseensä ja voimme työskennellä elementtien kanssa. Tällä hetkellä voimme kuitenkin vielä samaistua itseemme ja muihin myös planeettaenergioiden kautta. Sirius koostuu useasta planeetasta ja erilaisista energioista mutta kun olemme Sirius energiaa emittoivien ihmisten kanssa tekemissä meistä voi tuntua että meitä säteilytetään hyvin korkeaenergisellä, monokromaattisella laser valolla. Sirius A ihmisillä onkin liikaa valoa järjestelmässään ja muut ovat muuten extremejä. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page