kuva

February 2, 2018

Maapallolla on vielä paljon ns. vanhan energian liittoutumia jotka eivät osaa samaistua uuden energian aloitteisiin. Tämä johtaa monesti tietynlaisen puolustuksen järjestämiseen jossa nämä järjestelmät ja niitä tukevat ihmiset haluavat edelleen nähdä ja kokea oman menestyksensä. Uudessa energiassa menestyksellä on kuitenkin hyvin erilainen merkitys jolloin kehitys tietysti johtaa näennäiseen vastakkainasetteluun ja kaaokseen, hitaaseen muutokseen jossa nämä vanhat järjestelmät puolustavat itseään, kunnes kuolevat viimeistään sukupolvien vaihtuessa. Nyt kuitenkin tämä kaikki on jokaiselle selvästi nähtävillä tiedostusvälineiden kautta joten jokainen voi itse valita millaista tulevaisuutta tukee ja näin samalla tukea oman tietoisuutensa kehitystä. Uudella sukupolvella on jo kollektiivisesti erilainen tietoisuus ja he eivät seuraa johtajia vaan omaa sisäistä impulssiaan. Näin muutos on jo kollektiivisesti tapahtunut, sen täytäntöön pano vain odottaa tekijöitään. Vaikka esimerkiksi pankki- ja vakuutusjärjestelmät tulevat kokemaan suuria muutoksia uusi energia ei romuta vanhoja järjestelmiä vaan muokkaa ne tukemaan oman tietoisuutensa mukaista todellisuutta. <3

 

 

 

 

Please reload

July 17, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 16, 2020

July 15, 2020

July 14, 2020

July 6, 2020

June 26, 2020

June 25, 2020

Please reload

Archive
Please reload