top of page

Elämää laatikoissa

Kun tutustumme eri kulttuureissa varttuneisiin ihmisiin saatamme jopa kohdata henkilön jonka laatikosta käsin tarkasteltuna maapallo on pannukakku ja samalla huomaamme että olemme itse ehkä kasvaneet laatikkoon jossa maapallo on pyöreä, jonka sisällä on toinen laatikko nimeltä Suomi jne. jne... Vaikka maanpäällä luomamme ääretön kompleksisuus oli tarkoituksemukaista kokemuksen rikastuttamiseksi, tai ainakin oma valinta, niin nyt olisi aika purkaa laatikot. Aiemmin oli normaalia että tasapainoa haettiin eri ryhmittymien välillä mutta nyt vaikuttava energia on paljon holistisempaa. Maapallolla olosuhteiden luominen alkaa ajatuksesta ja niin kauan kun ajatukset ovat jonkin ryhmän etua ajavia pysyvät laatikoiden seinät pystyssä ja monin tavoin lukkiutunut tilanne jatkuu. Kristalli-ihmisen toiminta huomioikin oman edun ohella aina kokonaisuuden, esimerkiksi ihmiskunnan edun. Monet puolustavat tietysti laatikkoaan viimeiseen hengenvetoon, siinä missä toiset valitsevat jonkin laatikon jota päättävät ruveta purkamaan. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page