top of page

Työskentelyä

Jos työskentelemme erilaisissa yhteisöissä meidän kannattaa käyttää energiaa tietoisesti. Joskus on helpointa voimakkaan tulienergian avulla polttaa aloite välittömästi konkreettiseen toteutukseen asti. Jos aloite on yhteisössä uusi voi se toisinaan saada laajaakin vastustusta jonka voimme aistia ilmassa, ihmisten kasvoilta tai kysymällä suoraan. Tällöin muut eivät ehkä voi samaistua tietoisuudessaan vaikkapa uuteen toimintamalliin jolloin voi olla järkevämpää jonkin aikaa käyttää esim. muutosenergiaa ajatuksen muodossa ja vasta myöhemmin edetä konkreettisemmin jotteivat ihmiset sulje sitä täysin pois omasta tietoisuudestaan. Tällöin meidän on tärkeää erotella oma ja muiden energia säännöllisesti jotta emme itse ala toimia vanhojen toimintamallien mukaan. Jos taas haluamme muuttaa kokonaan oman elinympäristömme kannattaa meidän keskittyä oman tietoisuutemme kehitykseen jolloin ympäristönkin on pakko muuttua, mikä tietysti konkretisoituu usein nopeiten niin että itse siirrymme itse uuteen paikkaan. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page