top of page

Sinä

Siirryttäessä sielunenergiasta henkienergiaan jokaisen tulee yksilöityä henkilökohtaisella tasolla niin että voimme olla tukevasti omassa energiassamme, tilanteessa kuin tilanteessa. Tähän liittyy erottuminen kollektiivisesta tietoisuudesta 5. ulottuvuuden kristallitasolla. Syntyvät lapset erottuvat jo hyvin nuorina äitinsä energioista, ja tulevat tietysti toimeen omillaan kunhan kasvuympäristö on turvallinen. Kukaan ei saa kontrolloida toisia käyttämällä tunnenergiaa, eikä kukaan saa ottaa vastuuta toisen tekemisistä tai tukea energeettisesti kulissien takana jos yksilö ei itse ota vastuuta tekemisistään. 12. ulottuvuudessa kristalliyksilöt muodostavat ns. kristalliverkoston joka syntyvillä lapsilla on jo valmiina ja jossa vallitsee henkitason energeettinen yhteys. Tietysti kaikki energiat ovat peräisin samasta lähteestä ja voivat jälleen yhtyä hamassa tulevaisuudessa eri tasoilla, mikä se ei tietenkään ole maanpäällisestä näkökulmasta lähitulevaisuuden tavoite. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page