top of page

Metsässä

Vaikka se ehkä onkin historiamme muistin ulottumattomissa niin ennen metsästimme eläimiä ruuaksi käyttämällä ajatusenergiaa ohjailemaan eläimien liikkumista. Jokainen onkin varmasti kokenut kuinka joku paikallaolijoista sanoo ääneen asian jota itse juuri ajattelimme. Ei välttämättä siksi että hän olisi varastanut meidän ajatuksemme vaan ehkä itse luimme hänen ajatuksensa. Onkin tärkeää pitää omat ideat itsellään ja toteuttaa ne ellei halua että joku toinen toteuttaa ne, ehkä itsekkäistä lähtökohdista. Etenkin Uranus ihmiset ovat telepatian mestareita ja voikin tuntua kuin päätämme säteilytettäisiin joka puolelta kun Uranus ihminen haluaisi meidän tekevät jotakin, ja vaatiikin usein todellista tahdonlujuutta olla reagoimatta siihen. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page