top of page

kehitystä

Vaikka ei olekaan kiveen kirjoitettu mitä kukin täällä ajattelee tai tekee niin kehitykseemme ihmisenä ei liity mitään sattumanvaraista. Viimeiset kaksi noin 26 000 vuotta kestänyttä sykliä maapallon historiassa on ihmisen rakenne ollut jokseenkin stabiili. Vaikka ilmasto, geologiset ilmiöt ja immuunijärjestelmälle vieraat sairaudet ovatkin näytelleet osansa niin tänä aikana kokemamme sivilisaatiot ovat tuhonnut toisensa. Vuodesta 2012 alkanut tarina on kuitenkin jokseenkin erilainen ja nyt meillä on ennen kaikkea aiempaa suurempi vapaus. Vuosi 2018 olisi numerogian mukaan varmaankin näkemisen tai ymmärtämisen vuosi ja jokaisella onkin nyt esimerkiksi mahdollisuus tietää oma taustansa, useimmat eivät niin tietenkään tee sillä käytämme vapaata tahtoamme täällä hyvin mielenkiintoisesti. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page