top of page

Kentässä

Tieteemme ei tällä hetkellä tunnista missä todellinen voima ja elämä on, se ole universaalia vaan hahmottaa asioita ajan ja paikan suhteen. Kun saavutamme tasapainon fyysisen ja henkisen välillä ymmärrämme esimerkiksi painovoimaa ja magneettikenttiä sekä niiden tarjoamia mahdollisuuksia. Maan polarisoituneen magneettikentän pohjoisnavan liike pois kiertoliikkeen akselin suunnasta -90 luvulta lähtien korreloi tietoisuuden kasvuun. Magneettikenttä on tietysti myös kehomme biologialle välttämätön, jos haluaisimme etsiä mahdollisuuksia vastaavalle biologiselle toiminnalle muilta planeetoilta niin tutkisimme niiden magneettikenttiä. Ajatusprosessimme on sähköistä toimintaa, kaikki kehossamme magneettisesti polarisoitunutta joten myös keinotekoiset kentät luonnollisesti vaikuttavat niihin. Esimerkiksi magneettikuvauslaitteiston toiminta perustuu biologisiin vaikutuksiin ja tarpeeksi voimakas kenttä aikaansaa jokaisessa erilaisia oireita. Luonnossa yöpyneet ovat varmasti huomanneet että siellä kehomme voi hyvin. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page