top of page

Kauniita unia

Tiedostamattoman ja tietoisen mielemme välillä on verho. Ei sattumalta syntynyt, vaan tarkoituksella suunnitteltu ja tietoisesti käyttöön otettu. Uni on kommunikaatioita tuon verhon läpi. Unen luonne riippuu yksilön energiakeskuksien tasapainosta, henkilön kristallisoitumisasteesta, mentaalikehojen rakenteesta, ja niin edelleen. Joka tapauksessa unemme kertoo meille yleensä siitä millä elämänalueella energiavirtamme kaipaa huomiotamme. Joskus suunnittelemamme unet eivät ole niin kauniita jos ne todella vaativat huomioitamme. Usein kuitenkin herätessä valitsemme tietoisen mielen ja kehotietoisuuden jolloin yhteys tiedostamattomaan katkeaa ja uni ikäänkuin pyyhkiytyy pois tietoisuudestamme.

Joskus henkilöt näkevät myös niin sanottuja enneunia. Tällöin yksilö on tilassa jossa aika ja paikka ovat merkityksettömiä. Aivan kuten Deja-vu ilmiössä koemme kuinka olemme jo aiemmin käyneet tarkkailemassa tilannetta, jonka toteutumiselle on ollut suuri potentiaali.

Jos henkilö on tietoisesti valinnut työskennellä itsensä kanssa ja saavuttanut tasapainon, voi tietoisen mielen saattaa lepotilaan jolloin yhteys tiedostamattomaan voimistuu. Monet kokevatkin näin juuri ennen nukahtamista. On myös mahdollista muokata mielen rakennetta esimerkiksi AuraTransformaationTM avulla jolloin tarve tietoisen mielen rauhoittamiseen esimerkiksi meditaation avulla häviää ja voimme olla henkisten impulsssien kanssa samanaikaisesti tietoisia myös fyysisestä kehostamme. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page