top of page

tupakka, viina ja villit naiset

AuraTransformaationTM jälkeen henkilö valitsee tietoisesti elintapansa. He yleensä valitsevat lopettaa esimerkiksi meditoinnin jos ovat sitä harrastaneet koska heidän ei tarvitse tavoitella henkienergiaa kehonsa ulkopuolelta. Myös heidän päihteiden käyttötapansa muuttuvat. Vaikka heidän kehonsa kristalloiduttuaan kestääkin paremmin joitakin ravintoomme levittämiämme kemikaaleja niin siinä missä he aiemmin ehkäpä käyttivät päihteitä saadaakseen tauon normaaliarjesta, he ovatkin nyt yhtääkkiä ikäänkuin täysipäiväisesti veneen ruorissa kapteenina ja he eivät kuluta suuria annoksia alkoholia sillä se tuntuu siltä kuin heidän intuitionsa, jota he päivittäin käyttävät suunnistaakseen elämässään olisi hautautuneena sumuun tai usvaan. He kyllä haluaisivat enemmän seksiä koska seon kehon luonnollinen tarve kytkeytyä tiettyihin energioihin, mutta koska he eivät tarvitse sitä tasapainottaakseen itseään he saattavat kieltäytyä siitä täysin muiden kanssa kunnes sopiva partneri löytyy sillä miksi sekoittaa omat kristallinkirkkaat energiat ? <3

Recent Posts
Archive
bottom of page