tupakka, viina ja villit naiset

May 16, 2016

 AuraTransformaationTM jälkeen henkilö valitsee tietoisesti elintapansa. He yleensä valitsevat lopettaa esimerkiksi meditoinnin jos ovat sitä harrastaneet koska heidän ei tarvitse tavoitella henkienergiaa kehonsa ulkopuolelta. Myös heidän päihteiden käyttötapansa muuttuvat. Vaikka heidän kehonsa kristalloiduttuaan kestääkin paremmin joitakin ravintoomme levittämiämme kemikaaleja niin siinä missä he aiemmin ehkäpä käyttivät päihteitä saadaakseen tauon normaaliarjesta, he ovatkin nyt yhtääkkiä ikäänkuin täysipäiväisesti veneen ruorissa kapteenina ja he eivät kuluta suuria annoksia alkoholia sillä se tuntuu siltä kuin heidän intuitionsa, jota he päivittäin käyttävät suunnistaakseen elämässään olisi hautautuneena sumuun tai usvaan. He kyllä haluaisivat enemmän seksiä koska seon kehon luonnollinen tarve kytkeytyä tiettyihin energioihin, mutta koska he eivät tarvitse sitä tasapainottaakseen itseään he saattavat kieltäytyä siitä täysin muiden kanssa kunnes sopiva partneri löytyy sillä miksi sekoittaa omat kristallinkirkkaat energiat ? <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

February 22, 2020

February 22, 2020

February 18, 2020

February 18, 2020

February 18, 2020

February 16, 2020

February 16, 2020

February 15, 2020

February 15, 2020

February 14, 2020

Please reload

Archive
Please reload