top of page

Neptune

Paljon Neptunus energiaa kantavilla yksilöillä on parantajan ominaisuus. Vaikka Neptunus energia voikin auttaa joitakin muita planeettaenergioita tekemään edes hieman positiivisempia aloitteita niin on se väistymässä maapallolta. Jos paljon Neptunut energiaa kantava henkilö käy AuraTransformaatiossaTM voivat jotkin hänen tuttavistaan kokea että hänestä on tullut kova ja voivat pitää häntä jopa julmana, joka toivottavasti pitääkin paikkansa jos henkilö on aikaisemmin antanut muiden käyttää itseään hyväkseen, tai ehkä jopa uhrautunut muiden puolesta, kuten Jeesus teki. Uudessa energiassa on kyse henkilökohtaisesta vastuusta ja Venus energia ei esimerkiksi käy kirkossa hakemassa näennäistä lohtua itselleen tai lahjoita rahojaan niitä kipeasti tarvitsevalle tuttavalle vaan työskentelee määrätietoisesti ja ahkerasti jotta saavuttaisi tasapainon kaikilla elämänsä osa-alueille mukaanlukien työ ja ihmissuhteet. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page