top of page

Hyvinvointia

Kun irtaannumme kehostamme henkitietoisuuteen eli käännymme sisäänpäin olemme tietoisia äärettömästä vapaudesta, ykseydestä ja kaiken taustalla vaikuttavasta rakkaudesta mutta huomaamme että meiltä puuttuu täysin kehotietoisuus. Jos meillä on tuollaisia kokemuksia niin arvostamme jopa hengityksen kokemista aivan uudella tavalla. Jos ihmiset ovat puolestaan hyvin vieraantuneita henkitietoisuudesta kokevat he ehkä olevansa vankina fyysisessä kehossaan ja alkavat etsiä erilaisia keinoja joilla päästä käsiksi henkitietoisuuteen, vaikkapa erilaisten kemikaalien tai meditoinnin avulla. Meidän on tarkoitus kokea fyysisyyttä henkiolentoina, jos kokisimme pelkästään henkeä niin fyysisyyttä ihmisyyden osana ei olisi olemassa. Tällä hetkellä suuri osa aikuisväestöstä käykin läpi kehon solurakenteen muutosta, ns. kristalloitumista joka mahdollistaa sen että he tuntevat elämän tai hengen kehonsa kautta, ja niinpä suuri osa erilaisista hyvinvointialan toimijoista onkin suuntautunut kehollisiin asioihin. Esimerkiksi nuorilla ja AuraTransformaatiossaTM käyneillä aikuisilla myös aura on kristalloitunut mikä mahdollistaa henkitietoisuuden kaksinkertaisen havainnoinnin. AuraTransformaatioTM myös käynnistää kehon kristalloitumisen. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page