top of page

Sirius

Sirius nimi juontaa Kreikan kielestä jossa se tarkoittaa kuumaa tai polttavaa, ja Sirius A onkin kuin valaiseva aurinko. Vaikka Sirius energia onkin mestarienergiaa niin se sitä tämän aurinkokunnan ulkopuolella. Siriusta voisi kutsua omaksi toiseksi planetaariseksi alkuperäkseni, minkä voi todeta jos yksilö on viettänyt niin paljon aikaa jollakin planeettajärjestelmällä että energiat näkyvät, tai ovat näkyneet, ihmishahmoksi inkarnoituneen henkilön maanpäällisessä ilmentymässä. Monet Siriuslaiset henkilöt voivat tuntea voimakasta yhteyttä vaikkapa kanoihin, delfiineihin tai susiin ja he voivat vaikuttaa ulospäin tyyniltä koska he elävät sisäisesti. Sirius energia on hyvin äärimmäistä ja keskittynyttä, tietoista ja korkeavärähteistä. Sirius energia voi olla myös hyvin mustaa tai tiivistynyttä, Sirius B planeetan pinta on monta sataa kertaa timanttia kovempaa ja se on kuin Sirius A:n vastakohta, sieltä peräisin olevat henkilöt ovat helposti perfektionisteja. Olemme täällä myös leikkimässä ja luomassa, jos keskitymme vain tavoitteidemme saavuttamiseen ajaudumme helposti stressiin tai muuhun epätasapainoon, ja joka tapauksessa meidän tulee toimia täällä ilmenevien energioiden puitteissa eikä kurottaa taivaisiin. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page