top of page

Be

Kun tietoiset yksilöt ovat vuorovaikutuksessa toisten kanssa niin he ovat ovat tietysti vuorovaikutuksessa itsensä kanssa. Se kuinka he toimivat riippuu pääasiassa heidän perusenergiastaan ja historiasta. Monet ovat esimerkiksi uhranneet itsensä toivoen vaikuttavansa kokonaisuuteen pidemmällä aikavälillä, kun ihmiset kirjoittavat ja kertovat heistä tarinoita seuraavien vuosituhansien aikana. Jokainen tietysti itse määrittää mikä on sopivin tapa toimia ja mihin suuntaan haluaa toimintaympäristöään muuttaa, jokatapauksessa jokainen siihen vaikuttaa. Usein voikin olla hyvä irrottautua oman historiansa vaikutuksesta jotta voi neutraalimmin toimia muuttuvissa olosuhteissa. Tasapainon ylläpitämiseksi on ehkä hyvä muistaa että kokemamme todellisuus toimii kuitenkin tällä hetkellä juuri siten kuin sen suunnittelimme toimivan. <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page