top of page

altistus

Tieteen näkökulmasta kaikki kokemamme voidaan hahmottaa keskenään interferoivana värähtelynä ja niinpä monet sanovat esimerkiksi että kehomme on mielemme tuote ajattelumme vaikuttaessa siihen, aivan kuten kokki vaikuttaa käsittelemänsä ruuan energiaan, jonka monet voivat aistia. Kaikki se mille päätämme altistaa itseämme päivittäin vaikuttaakin meihin ja jokainen valitsee "tietoisesti" erilaisia tuotteita ja signaaleja tuunatakseen omaa energiaansa, olipa kyse sitten saippuaoopperan katsomisesta, musiikin kuuntelusta tai blogien lukemisesta, vaikutuksen voi kyllä jokainen tuntea. Kristalli-ihminen on sisäisesti ja ulkoisesti täysin itsenäinen ja yhtenäinen jolloin ulkoinen todellisuus vastaa sisäistä kokemusta ja hänen on helppo valita ja suodattaa omat altistuksensa hyvin tietoisesti. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page