top of page

numeroita

Numeroilla voidaan leikkiä pelkistämistä jossa kaikki palautetaan yhteen numeroon. Esimerkkinä täyden ympyrän keskuskulma on 360 astetta jonka voimme pelkistää; 3+6=9. Jos jaamme tämän ympyrän puoliksi, kahteen segmenttiin on keskipisteestä mitattu kulma tällöin 180 astetta; 1+8=9. Voimme puolittaa tämän loputtomasti ja numeroiden summa on aina 9. Esim 45 astetta; 4+5=9, 22.5 astetta; 2+2+5=9, 11.25 astetta; 1+1+2+5=9, 5.625 astetta; 5+6+2+5=18 josta 1+8=9, jne.

Kun siirrymme kolmiulotteisiin spiraaleihin, ns. Vortex geometriaan, dna rakenteeseen, magneettikentän muotoon, kasvien ilmentämiin muotoihin jne. niin palaamme helposti pelkistämällä lukuihin 3,6,9; 3+6+9=27 josta 2+7=9. Hallittua todellisuuksien kuvaamista ? Joka tapauksessa jokunen historian tunnettu tieteentekijä on kadonnut esim. pakkotyöleireille esitettyään teorioita koetun energian matemaattisesta muodostumisesta. Edelleen toki monet kokevat matematiikan ja ns. "henkiset" asiat toisistaan erillisinä mutta nykyisin ollaan joustavempia omaksumaan uusia uskomuksia.

Numeroilla, kuten kaikella on myös oma "energiansa", kuta kuinkin näin; 1 energia on alku, 2 dualismi johon liittyy valinta, 3 katalyysi, 4 maa, 5 muutos, 6 harmonia, 7 henkisyys, 8 ilmentäminen, 9 energia on valmistuminen. Kun henkilö alkaa tietoisesti hahmottaa ja luoda todellisuutta näkee hän ehkä vuosikausia numeroita 11:11...999 joka paikassa ja jatkuvasti...kunnes ne lakkaavat ja alkaa näkyä erilaisia esim. tasapainoa kuvaavia numeropareja. Jos numeroimme nimiemme kirjaimet aakkosten mukaiseen suuruusjärjestykseen ja pelkistämme ne ensin erillään ja sitten yhteen niin saamme numerot joiden energia on sama kuin itsemme ympärillä oleva, ympäristöömme ilmaisemamme energia. En ole itse koskaan tutkinut numerologiaa mutta numerologi osaa aivan varmasti kertoa kuka olet, näkemällä pelkän nimesi. Jonka olemme itse valinneet kuvaamaan itseämme. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page