top of page

starseeds

Nykyisin tänne maapallolle syntyvät ovat yhteydessä henkitietoisuuteensa kehonsa kautta joten nuoret eivät ole niin kiinnostuneita ulkopuolisista, kaukaa universumista tulevista "hyperhenkisistä" vaikutteista, elleivät ne ole synkronissa maapallon oman energian kanssa. Monien vanhempien, hyvin tietoisten ja kaukaa universumista saapuneiden ihmisten taas voi olla hankala samaistua ajatukseen että maapallo on universumin henkisin paikka ja aktivoida fyysisellä tasolla maan energia itsessään. Tietysti maapallo on myös tulevaisuudessa paikka jonne syntyessään jokainen unohtaa olevansa jumala ja moni ihmistietoisuudellaan valitsee tiedostamattomuuden, mikä ei ole sen huonompi tai parempi valinta kuin mikään mukaan luojan tekemä valinta. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page