top of page

Valoa

Havaitsemme päivätietoisuudessamme tyypillisesti asioita jotka koostuvat määrittämäämme valon nopeutta etenevistä partikkeleista. Tässä ulottuvuudessa toimiva tieteemme käsitteleekin näitä havaintoja ja toteaa että kehomme on 99.99% tyhjää tilaa.

Kehomme sisältää kuitenkin myös partikkeleja jotka liikkuvat valoa nopeammin. Aivan kuten havaitsemme kuinka muissa galaxeissa valon nopeus on eri kuin itse määrittelemämme, myös me olemme moniulotteisia olentoja. Näin määriteltynä voisimme todeta että meillä on useita kehoja.

Valon voimme käsittää koostuvan fotoni-yksiköistä. Yksiköistä joilla ei ole tiheyttä eikä varausta ja joiden nopeus ei ole valon nopeuteen sidottu.

Voimmekin sanoa että olemme henki/valo fyysisessä kehossa. Meidän ei tarvitse luoda valokehoa, se on vain tietoisuuteemme taso joka määrittää kuinka havainnoimme itseämme ? <3.

Recent Posts
Archive
bottom of page