top of page

Sielu ja henki

Sielu on energia jonka me eri aurinkokunnista tulleet, erilaisella tietoisuudella varustetetut olennot olemme ottaneet itsellemme jotta voisimme tunnistaa toisemme ja tuntea yhteenkuuluvuutta täällä maapallolla.

Sielunenergian aika maapallolla on ohi, kaikki jotka nyt saapuvat tänne syntymän kautta ovat henkienergian omaavia yksilöitä. Jos sielunenergian omaavan yksilön on tarkoitus kuoleman jälkeen jatkaa täällä elämäntehtävänsä parissa, hän syntyy tänne aikanaan kristallilapsena. Anni Sennov käsittelee kirjallisuudessaan maapallon henkienergiaan siirtymistä.

Myös aikuisilla on mahdollisuus tietoisesti valita henkienergiaan siirtyminen Auratransformaatiossa(TM). Henkienergian omaavat yksilöt eivät esimerkiksi koe kuolevansa. He tietävät milloin on aika erottaa henkitietoisuus fyysisestä kehosta.

henki.jpg

Recent Posts
Archive
bottom of page