top of page

Kirottua

Minulle soitti henkilö ja kysyi osaisinko poistaa "kirouksen". Kerroin tietysti että hän ei tarvitse ulkopuolista apua ja että kyseessä on vain katalyytti kasvuun. Itse asiassa vastustaminen vain vahvistaa katalyyttia. Itsekin olen kokenut vastaavia asioita, ja ainoastaan juuri tilanteissa joissa hain ulkopuolista apua. Katalyytti on asia joka ei aina tunnu välttämättä hyvältä mutta saa aikaan suuren tietoisuuden laajenemisen. Se on ihan itse valittu.

Kun herkistymme tunnemme energioita, esimerkiksi meitä kohtaan lähetettyjä ajatuksia. Jokainen joka jollain tasolla hyökkää meitä vastaan kokee kuitenkin että on häntä vastaan on ensin hyökätty. Kateellinen henkilö voi esimerkiksi tiedostamattaan kokea että olemuksemme on hyökkäys heidän itsetuntoaan vastaan ja että heidän hyökkäyksensä on vain puolustusta. Jos tunnemme voimakkaasti hyökkäyksen olemme sille aina yhteensopiva, voimme esimerkiksi pelätä hyökkäystä jolloin olemme mukana luomassa sitä kokemusta. Itse asiassa jokainen joka kokee hyökkäyksen kokee itsensä uhrina, vaikkei sitä välttämättä tiedosta.

Ainoa energia johon mikään muu energia ei oikein osaa suhtautua on rakkaus, voimme siis rakkauden avulla murtaa kaiken suojauksen ja palauttaa sitten energiat lähettäjilleen. Kunhan ensin ymmärrämme että kokemus oli meille tarpeen jotta tiedostaisimme uhrin joka meissä asuu ? Laajemmin katsottuna ei ole erillistä hyvän ja pahan lähdettä, on vain yksi. Sinä itse. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page