top of page

Rakennuspalikat

Maanpäällinen, fyysinen olomuotomme on pieni osa meitä. DNA ilmenee vain pieneltä osin fyysiseen todellisuuteemme, suurin osa siitä sijaitsee moniulotteisessa todellisuudessa jota emme normaalisti viidellä aistillamme havaitse. Tietoisuutemme, joka ei ole kehoomme sidottu, on osa suurempaa kokonaisuutta. Osa suurempaa kokonaisuutta johon kuuluu paljon muita olemuspuoliamme muilta planeetoilta, aurinkokunnista ja universumemeista. Olemme myös suoraan osa luojaa. Sielunenergiassa fyysisen kehon lisäksi meillä on niin sanotut astraalikeho, alempi mentaalikeho sekä eteerinen keho energiakeskuksineen. Ne vaikuttavat siihen kuinka henkinen energia, josta kaikki on lähtöisin ilmenee fyysiseen todellisuuteemme. AuratransformaatiossaTM voimme valita henkikehon ja fyysisen kehon yhdistämisen. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page