top of page

AuratransformaatioTM

Kuten kaikki henkiset opit ja uskonnot toteavat, ihminen on todellisuuden luoja. Maapallon lukkiutunut tilanne johtuu lyhykäisyydessään kollektiivitietoisuudessa sijaitsevista ihmisten itsekkäistä ajatuksista. Jotta energia virtaisi vapaasti, tulisi itsekkäiden ajatustemme olla myös muita hyödyttäviä, ei heidän toimiaan kontrolloivia. Karman purkamiseen liittyy tällä hetkellä käynnissä oleva kollektiivitietoisuudesta erottautuminen.

On mahdollista purkaa karma esimerkiksi Auratransformaatio(TM) prosessissa. Auratransformaatiossa(TM) henkilön sielunauran tietoisuuden rakenne puretaan ja tilalle rakennetaan uusi. On tärkeää että 3-4 tuntia kestävän hoidon ja siihen liittyvän tasapainoituksen tekee koulutettu Auravälittäjä(TM), sitä ei voi suorittaa itse.

Auratransformaatio(TM) yhdistää henkikehon ja fyysisen kehon ja sitä seuraa tyypillisesti noin vuoden kestävä sopeutumisjakso jossa henkilön aurarakenne ja fyysinen keho muuttuu. Jos henkilö vielä elää elämäänsä karmallisissa olosuhteissa tulee hän kokemaan siirtymisvaiheen jossa hän ottaa vastuun omista tekemisistään. Auratransformaatio(TM) hoidon jälkeen henkilön ei tarvitse energiahoitoja, mahdollinen ylimääräinen energioiden tasapainotus Auravälittäjältä(TM) riittää kunnes henkilön toimintamallit muokkautuvat uuteen tietoisuuden rakenteeseen. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page