top of page

Energia omavaraisuus

Sielunaurassa ihmisten ennaltasovittua eli karmallista toimintaa ohjaa usein astraalikeho eli tunnekeho ja sanotaan että toiminnasta noin 90% alitajuista. Vaikkapa jos tilaan saapuu henkilö joka korostuneesti olemuksellaan tai käyttäytymisellään yrittää saavuttaa kaikkien huomion niin yleensä on kyse siitä että henkilö ei ole saanut kasvattajiensa huomioita ja nyt alitajuisesti yrittää täyttää hyvin luonnollista lapsuuden tarvetta. Energiatasolla joku voi tietysti sanoa henkilöä energiavarkaaksi mutta henkilö ei yleensä ole itse tietoinen käytöksestään.

Tietysti henkilön planetaarinen tausta vaikuttaa siihen kuinka hän energiaa käsittelee ja ilmentää mutta yleensä kyse on vain lapsuuden leimautumisesta. Monesti käytös on hyvin pitkälle hioutunutta eli jos henkilö ei vaikkapa vitseillään saa huomiota niin hän voi alkaa vaikkapa ärsyttää muita jotta pääsisi energioihin käsiksi. Sen voi tehdä sen myös hyvin hienovaraisella tavalla olemalla esimerkiksi yli-empaattinen. Empatiassahan on usein pohjimmiltaan kyse siitä että huomioimme ensin mitä muut ovat asiasta mieltä eli haemme muiden hyväksyntää, kyse ei ole ykseyden tunnistamisesta vaan erillisyydestä. Tällöin on ehkä hyvä kysyä koimmeko esimerkiksi arvostelua kasvattajiltamme.

Kun kohtaamme tällaisia ihmisiä voimme aina valita olla osallistumatta leikkiin jotta henkilö oppisi olemaan energiaomavarainen. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page