top of page

Indigon sininen

Indigo energia on hyvin puoleensavetävää. Joillakin sielunaurassa olevilla aikuisilla on myös niin paljon indigoenergiaa että he lähes kirjaimellisesti haluavat ampua kaiken ympärillä olevan. Kyse ei tietenkään ole siitä että he haluavat kylvää tuhoa, ympärillä olevilla pysähtyneillä energioilla ei ehkä vain ole mitään tarjottavaa indigon siniselle.

Indigoaura eli 4. ulottuvuus on silta 5. ulottuvuuteen eli kristalliauraan. Ennen vuotta 1987 syntyneet voivat valita sen AuraTransformaatiossa(TM). 5. Ulottovuuteen on mahdollista edetä toki ilman auratransformaatiota mutta tulienergian hallitseminen voi olla vaikeaa jolloin henkilö helposti ilmaisee henkisyyttä intohimon, agression tai omistautumisen kautta. Auratransformaation jälkeen henkilö etenee 5.-13. ulottuvuuteen riippuen omista elämäntehtävistään. <3

Recent Posts
Archive
bottom of page